Leeghalen tuin, egaliseren en stenen leggen.

24-05-2018 - Johan De Wild


Fred heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van onze tuin. Komt de afspraken na, levert goed werk, tegen een schappelijke prijs. Ik raad hem zeker aan!


 

Tuin leeggraven en opnieuw bestraten

03-05-2018 - Sem Grob


Voor het leegtrekken, vullen en opnieuw bestraten van onze tuin, was ik op zoek naar een partij die mij alles uit handen kon nemen. Na meerdere offertes te hebben aangevraagd via Werkspot, was Fred de snelste die reageerde.
Door duidelijke communicatie en advies kwam Fred voor mij heel vakbekwaam over.
Inmiddels is onze tuin leeggegraven en opnieuw gevuld.
Fred heeft snel en goed vakwerk afgeleverd en ben hem dan ook erg dankbaar voor het (tot nu toe) resultaat. Ik kan dan ook niet wachten tot hij de tuin komt bestraten.


 

Tuin bestraten en graszoden plaatsen

09-04-2018 - A Versnel

Diverse offertes opgevraagd. Fred kwam als enige snel ter plaatse en bracht een scherpe offerte uit. Kon ook snel starten. Stratemakers Ricardo en Peter en alle werklui goed werk verricht en allemaal prettig in de omgang. Soepel overleg over wijzigingen tijdens de uitvoering.
Fred nogmaals bedankt voor het prima werk wat jij en je mannen hebben geleverd.

 

 


Tuin leeghalen, vullen en bestraten.

05-04-2018 - Justin Dorsman

Heel goed duidelijke afspraken.
Fred voor nu bedankt


 

Tuin afgraven en zand storten

31-03-2018 - Anoniem

Aan Kwantgarden heb ik gevraagd om mijn tuin af te graven en het resultaat mag er zijn. Wat ook fijn is de mogelijkheid om hun uit te nodigen voor een intake van de klus wat heeft geleid tot een beter advies en inzicht in de mogelijkheden.


 

Vijver en kiezels verwijderen achtertuin

25-01-2018 - Nathalie Thielen

Fred reageerde snel, kon op korte termijn komen voor een passende offerte en niet veel later stond hij met zijn graafmachine in mijn tuin. Binnen een week na plaatsen opdracht was mijn hele tuin gedaan voor een schappelijke prijs. Ik beveel Fred zeker aan!


Tuin afgraven

05-11-2017 - Anoniem

Zeer goede ervaring met Fred. Vriendelijk, betrouwbaar en... heeft de tuin ook nog eens prima uitgegraven.
Ik kan Kwantgarden iedereen aanbevelen!


Tuinen afgraven, afvoeren en zand leggen circa 294m2

23-09-2017 - Anoniem

Al diverse opdrachten via werkspot laten verrichten en dit is mijn eerste review die ik achterlaat omdat ik zeer tevreden ben over de service die Fred biedt en tegen een schappelijke prijs. Fred heeft onze tuin en van 3 andere buren de afgegraven, zand afgevoerd en zand aangevuld. Fred was erg flexibel en kon op een zeer korte termijn de opdracht uitvoeren. Communicatie was als prettig ervaren. Ik zou Fred aanraden voor eenzelfde opdracht.


Tuin uitgraven nieuwbouwwoning

29-06-2017 - Suzanna Olivier


Egaliseren tuingrond tbv graszoden

28-06-2017 - Magreet Molenkamp

Fred reageerde snel op mijn opdracht en kon dezelfde middag nog langs komen om het te bekijken. Gezien het project voor ons haast had, heeft hij na wat passen en meten ons een week later uit de brand geholpen. De tuin ca 75m2 werd omgespit met een frees, geegaliseerd, bemest en de graszoden liggen er mooi groen bij :-). Daarnaast is hij netjes in de communicatie en betrouwbaar. Er moest minder zand dan gedacht afgevoerd worden en dat verrekende hij uit zichzelf direct in de prijs. Zeker een aanrader.


Afgraven 12 tuinen op zeer korte termijn (mei 2017)

20-06-2017 - Karim Rapon

Prima ervaring. Konden op korte termijn en hebben de klus goed en naar tevredenheid uitgevoerd. Altijd overleg over onduidelijkheden en/of planning en er was ook nog ruimte voor wat extra werk zonder probleem. Werk netjes uitgevoerd en alles ook netjes achtergelaten. Een aanrader dus!


05-05-2017 - Eliane Laan

Het werk (tuin afgraven, grond afvoeren, zand storten en aantrillen) werd snel en vakkundig uitgevoerd. Fijne communicatie waardoor we andere werkzaamheden ook willen bespreken om uit te laten voeren door Kwantgarden.


Afgraven en afvoeren tegels/gras

03-05-2017 - Anoniem

Uiteindelijk alles afgegraven, afgevoerd en gevuld met zand, prima ervaring. Kostte wel wat tijd qua afstemming, maar uiteindelijk prima werk en ziet er netjes uit. Zeker aan te bevelen


Tuin 20 cm uitgraven, afvoeren en opvullen met zand

22-04-2017 - Zahraa Jabbar-Daha

Heel erg tevreden met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Na het uitgraven van de tuin, heb ik gevraagd naar een offerte voor het betegelen van de tuin. Komt afspraken zeer goed en heel blij met t resultaat! Zeer zeker aan te raden.


Tuintegels aanleggen

14-04-2017 - Rita Suliman

Wij zijn super enthousiast over het werk dat Fred van Kwantgarden voor ons heeft gedaan. Echt een vakman. En een man van zijn woord. Geen praatjes, geen vooruitbetaling, geen loze beloftes. Wij raden Fred aan al onze vrienden en familie aan.


Tuin afgraven

24-03-2017 - Ali Mus

Top gozer met een hart op de juiste plek. Fred kon sneller dan wij hadden gedacht aan de slag en verraste ons hiermee op een positieve manier. Heeft in totaal 3 tuinen afgegraven en opgevuld met zand. Geen geldwolf die eerst een aanbetaling wil en meteen na het klaren van de klus de rest. Fred heeft vertrouwen in de medemens en daar hou ik van. Dikke aanrader!!!!! Groeten uit Den Haag


100 m2 gras omploegen en ophogen met 15 cm

11-03-2017 - Anoniem

Prima kwaliteit en lekker snel gedaan!


Tuin aanleg

23-02-2017 - Janke Verhagen

Wat een fijne samenwerking! Fred kon een stuk sneller beginnen dan we afgesproken hadden en heeft zich aan al zijn afspraken gehouden. Zijn tips zijn waardevol en hij schakelt snel! Ik heb een prachtige tuin, en kan Kwantgarden aan iedereen aanraden.


Afgraven en -voer tuingrond nieuwbouw

29-10-2016 - Geoffrey Bos

Prima kerel die Fred. Scherpe prijs, prima service. Tuin laten afgraven samen met 20 andere huizen uit de buurt.


Het ophogen en verstevigen van de tuin en het plaatsen van schuttingen

27-09-2016 - Rosan Ottens

Kwantgarden is helemaal top.
We hebben een nieuwbouw huis gekocht en er was behoorlijk wat afgegraven, met Fred een mooie prijs afgesproken om alles weer op te hogen. We deden het met meerdere buren samen. Binnen een week had hij alle 15 tuinen opgehoogd en geëgaliseerd.


Tuin afgraven en aanbrengen aarde + wit zand BLOK NIEUWBOUWWONINGEN

08-08-2016 - Emiel Derks

Fred heeft met zijn mannen fantastisch werk geleverd. Goede prijs, snel en super netjes weer opgeleverd. Alle buren zijn zeer tevreden.

Nadat Fred het werk bij ons heeft opgeleverd, heeft een ander blok van ons project het ook door Fred laten doen. Met zijn materiaal kan hij ook goed op kleine nauwe stukken terecht. Kan ook bestraten, hebben buren ook netjes door hem laten doen. Een aanrader.


Rij van 10 nieuwbouw eensgezinswoningen afgraven en zand aanleggen

30-07-2016 - Kelvin Ernst

Prima gedaan


Uitgraven achtertuin en zand inrijden

17-04-2016 - Marcel Brand

Net bedrijf. Weten wat ze doen en hoe ze het moeten regelen. Je denkt, af en toe, gaat dat wel goed maar ze weten hoe ze hun machines moeten bedienen. Absoluut vakmannen.


Tuin afgraven en vullen met wit zand

11-02-16 | Mevr. Apeldoorn, Marknesse

Al met al meer werk dan ik had omschreven omdat t voor ons zelf te zwaar werd om te doen. Het weer werkte totaal niet mee maar de tuin ligt er netjes bij herkent het bijna niet meer terug.


50 vierkantige meter tuin uitgraven 20 cm en op hogen met zand

19-11-15

Kwantgarden is een hard werkende man die zijn opdracht perfect heeft uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen die zijn tuin wil uitgraven en ophogen met zand.


Afgraven tuin en afvoeren en storten zand voor bestrating

20-08-15 | Dhr. Hofman, Almere

Kwantgarden, is Fred, is een prima bedrijf om zaken mee te doen. Belangrijk is een heldere communicatie over wat te doen en wat niet, en daar is fred een kei in. Erg flexibel! Na afgraven en zand storten, besloten om de klus uitgebreid met het uitvoeren van de bestrating!!!! Het resultaat is er ook naar!!! Prima job en prima zaken partner dus!


Afgraven en afvoeren oprijlaan

19-05-15 | Dhr. Brouwer, Almere

Fred, bedankt alles is super door je geregeld en uitgevoerd. Ook het afvoeren van de grond is zeer netjes gedaan. Alles perfect schoon achtergelaten. Je bent een voorbeeld van een vakman met hart voor zijn werk.


Afvoeren aarde met gras en zand neerleggen

09-05-15 | Dhr. Baert, Rijswijk zh

vorige jaar gras eruit laten halen en vervangen door zand zodat de tuin kan worden betegeld. Afspraak gemaakt en de klus was snel voor elkaar.


Grond overschot verwijderen uit tuin

08-05-15 | Dhr. Patsalias, Vlaardingen

opdracht ging niet door, opdrachtgever dacht wel mee naar een oplossing, maar communicatie omtrent het geheel kon handiger..


Tuin afgegraven en ophogen

30-04-15

Vorige jaar andere woning aangeschaft, met een jungle als achtertuin. Geprobeerd te onderhouden wat echter onmogelijk was door de wildgroei. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een partij die de gehele tuin ca. 100m2 kon afgraven en afvlakken met schoon zand. Via werkspot in contact gekomen met Fred van Kwantgarden die de volgende dag zo vrij was om in de avond te komen kijken. Ze hebben snel en netjes gewerkt zoals beloofd. Daarnaast is het fijn dat ze meedenken en oplossing zoeken welke binnen mijn budget past. Met Fred is het prettig communiceren, no nonsens en oplossingsgericht. Een aanrader als je het goed en op de juiste manier wil hebben.


Uitgraven zand/vervangen door tuinaarde 80m2 tbv gras/35m2 tbv borders

03-04-15 | Dhr. van der Avort, Bussum

Vanaf het eerste snelle contact tot afronding was samenwerking plezier, snel, betrouwbaar. Fred dacht goed mee met ons en we zijn blij hem via Werkspot te hebben gevonden. We bevelen Kwantgarden van harte aan!


15-20 cm uitgraven, drainage achtertuin, nieuwe grond en egaliseren

11-03-15

Prima werk geleverd van Fred en zijn mannen! Goed, snel en betalbaar.Ik ben heel blij met het resultaat. Dikke 10 verdiend!


Schelpenpad vervangen voor grit

04-03-15 | Dhr. Rietmeijer, Amersfoort

ervaring is goed! De klus kon snel geklaard worden en mooi resultaat! Fred was goed bereikbaar en makkelijk in overleg, een aanrader!


Tuin bestraten 140m2 incl aan- en afvoer grond&zand

02-03-15 | Dhr. Senturk, Rotterdam

Voor ons tuin van 140 m2 moest er 20 cm afgegraven worden en 25 cm schoon zand aangevoerd worden. Vervolgens moest de bestrating erin, 50x50x4 cm. In de voortuin is nog een muur van stapelblokken geplaatst. Fred van Kwantgarden heeft dit vlekkeloos laten uitvoeren. Super kwaliteit voor een super schappelijke prijs!!! Echt een aanrader!!


Gazon voor- en achtertuin afgraven

17-01-15 | Dhr. Werkman, Zuid-Beijerland

Keurig gewerkt mannen! Snel, betaalbaar en prima resultaat.


Grond afgraven en afvoeren

22-06-14 | Dhr. Beemster, Hellevoetsluis

De tuin is afgegraven en grond afgevoerd, Fred vertelde dat hij ook zand kon laten komen en dit gelijk inrijden, dit ook laten doen. Begin van de middag was de hele klus al geklaard. Niks te klagen dus, was prima geregeld allemaal!


Grond afgraven en mogelijk afvoeren

04-05-14 | Dhr. van de Graaf, Sliedrecht

Ik heb met Fred goed kunnen overleggen over de werkzaamheden. Ze zijn netjes op op de afgesproken datum gekomen. Van tevoren gebeld dat ze een uurtje later zouden zijn. Daarna netjes de tuin in de ochtend afgegraven en de grond afgevoerd. De brandgang helemaal schoongeveegd en alles netjes achtergelaten. Een vakman die duidelijke afspraken en verwachtingen maakt en die nakomt. Zelfs duidelijk aangeeft dat die toch graag een bakje koffie wilt halverwege het werken.


Uitgraven tuin en vullen met zand

19-04-14 | Dhr. Melten, Almere

Uitstekende ervaring met Fred en zijn personeel! De klus is naar behoren en volgens afspraak geklaard. Zelfs een groot deel van het meerwerk zat bij de prijs inbegrepen. Ik kan iedereen aanraden om Fred in te zetten voor het zware grondwerk. Super bedankt Fred! Fam. Melten


Tuin uitgraven + grond storten + Egaliseren

20-02-14 | Dhr. Obradovic, 's-gravenhage

PRIMA, Een week na het plaatsen van mijn opdracht is deze al uitgevoerd door kwantgarden, Ik kan niets anders als een 10 geven, onze tuin is helemaal uitgegraven zoals gewenst en fred heeft ons tips en adviezen gegeven.. Kwantgarden heeft het werk zo snel en kwalitatief goed gedaan dat heel de straat nu bij kwantgarden een opdracht heeft geplaatst voro het uitgraven van de tuinen! Bedankt!! MVG Darjan


Verwijderen van gras en bedekken met aarde en zand

10-02-14 | Fam. Vogelaar, Swifterbant

Goede en vlotte communicatie. Opdracht is prima uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. Nadien is alles netjes en schoon achtergelaten.


Bestrating tuin

29-12-13 | Dhr. Beets, Vlaardingen

Onze tuin van 13m x 5m moet afgegraven, opgehoogd en bestraat worden. De tuin moet betegeld worden met 56m² 60 x 60 basalt natuursteen tegels (Halfsteenverband) en plaatsen opsluitbanden. Links achterin moet 3mx3m 9² waterpas betegeld worden met betontegels, apart opgesloten d.m.v. opsluitbanden, Dit t.b.v. een blokhut. Tegels en opsluitbanden bestellen wij zelf, leverancier is al bepaald. Leverdatum i.o.m. vakman. Vooraf moet de tuin ong. 50 cm afgegraven worden en vervolgens opgehoogd met ong. 55 cm. Vakman zorgt voor afvoer en aanvoer. Er moet rekening gehouden worden met afwatering, mogelijk d.m.v. een ultra drain? Dit i.o.m. de vakman. Ook moet er plek komen waar een droogmolen in de grond gezet kan worden.


Tuin uitgraven /worteldoek / zand storten

03-11-13 | Mevr. Ferreira, Oud-beijerland

Was op zeer korte termijn beschikbaar, en mooi werk geleverd! Zou kwantgarden zeker aanbevelen aan anderen.


Afgraven grond + aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning

30-10-13 | Dhr. Venema, Baarn

Opdracht is zorgvuldig en tevens spoedig uitgevoerd. Frederick (en tevens zijn onderaannemers) komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Al met al erg tevreden tot nu toe!


Afgraven, afvoeren en zand storten en aantrillen van achtertuin

17-09-13 | Dhr. van Velzen, Hardinxveld-giessendam

Frederik komt zijn afspraken prima na! Klus zou in 1 dag gedaan worden, maar bleek niet haalbaar. Toch zonder extra kosten 2 dagen gekomen, super service! Werk is netjes gedaan en alles was keurig schoon achtergelaten. Prima ervaring!


tuin

06-08-13 | Dhr. Kassim, Rotterdam 

Op zeer korte termijn heeft Tuinbedrijf Kwantgarden goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. We zijn uiteraard diktevreden over het resultaat. Alle werkzaamheden worden gedaan met professioneel materieel en veel bekwaamheid. De klus was in 1 dag opgeleverd en netjes achtergelaten. Zeer zeker een aanrader voor tuin en grondverzet. Groet, Wahied ( Rotterdam)


Tuin uitgraven en voorbereiden

30-07-13 | Dhr. Meijs, Haalderen

Goede ervaring met dit bedrijf. De jongens kwamen kijken en besloten direct al aan de klus te beginnen en binnen een dag was de klus geklaard met professionele machines en gereedschap. De boel was klaar gemaakt om te kunnen bestraten en gras te leggen en ze lieten het netjes achter.


Grondwerk en bestraten 125 m2

21-05-13 | Dhr. , Haarlem

Mijn ervaring met Kwantgarden is uitermate positief, Frederik is al zijn afspraken nagekomen, het was nogal nat maar Frederik wilde ons niet in de rotzooi laten zitten en heeft in 3 dagen zowel het grondwerk als de tegels gedaan. Ik kan Kwantgarden bij iedereen aanraden,


Grond afgraven en zand storten

14-05-13 | Dhr. De Kievit, Utrecht

Frederik van Kwantgarden heeft op zeer korte termijn goed werk geleverd voor een eerlijke prijs. We zijn absoluut tevreden! Genoemde prijs is voor in totaal 136 m2.


Grondwerkzaamheden, afgraven en afvoeren

19-04-13 | Dhr. Hoogteijling, Poortugaal

Erg Tevreden, Firma Kwantgarden heeft de afgesproken hoeveelheid grond afgegraven en vervolgens zand er voor in de plaats gegooid, openbare weg en toegangspad keurig netjes schoongemaakt achtergelaten, werkt snel en efficient met professionele machines. Marcel, Poortugaal


Tuin afgraven grond afvoeren zand aanbrengen

17-04-13 | Dhr. Noordermeer, Poeldijk

Snelle reactie, snel en goed uitgevoerd en goede prijs. Aanrader!


Uitgraven van 2 opritten samen +-70M2, afvoeren vrijgekomen grond, en aanvullen met repac en zand, incl aantrillen.

16-04-13 | Dhr. de Jong, Hellevoetsluis

Zeer Tevreden, Firma kwantgarden kwam keurig sochtends op de afgesproken tijd, hebben vervolgens netjes 2 opritten uitgegraven, gevuld met repac en zand en vervolgens alles weer netjes en opgeruimd achtergelaten. Een aanrader dus! Groeten Martijn Hellevoetsluis


Afgraven voortuin

20-02-13 | Dhr. willemsen, 's-gravenhage

Wij hebben onze voortuin laten afgraven en weer laten ophogen. Alles naar tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie en betrouwbaar


Afgraven klei/aarde achtertuin + vullen met zand

19-02-13

Frederick heeft super werk geleverd. Hij heeft onze tuin, plus die van 4 buren, netjes 20cm afgegraven met professionele graafmachines, daarna gevuld met mooi zand en daarna aangetrild. Het resultaat mag er zeker zijn. Hij was ook zeer flexibel; helaas door de vorst moest alles verplaatst worden. In goed overleg is hij meteen op de beste gelegenheid met dooi gekomen om de klus te klaren. Daarbij een zéér schappelijke prijs!


Afgraven en afvoeren

04-07-12 | Mevr. van bergen, Alblasserdam

kwantgarden heeft bij ons de tuin afgegraven en voorzien van aarde en zand,het ziet er nu al prachtig uit,en kan niet wachten tot hij het gras komt leggen, het is een hardwerkende man,wij zijn zeer tevreden! en als we in de toekomst een klus hebben,zullen wij hem zeker een belletje geven.


Tuin uitgraven en schoon zand storten

28-05-12

Kwantgarden heeft onze tuin uitgevraven en bestraat. Door hun pro-actieve houding en zeer scherpe tarief hebben we ze opdracht gegeven, ook merk je direct dat ze veel kennis van zaken hebben en de beste kwaliteit nastreven. We zijn erg tevreden met het resultaat en bevelen Kwantgarden graag aan voor werk in en om de tuin.


Tuin afgraven

27-04-12

voor onze achtertuin van 77m2 kregen wij een aanbod van Kwantgarden. De volgende dag kwam hij al langs om de tuin te bekijken. Hierna hebben wij goede en duidelijke afspraken kunnen maken die door Kwantgarden keurig werden nagekomen. 2 dagen later ging Kwantgarden aan de slag en het resultaat is prima! Hij komt binnenkort zelfs de voortuin doen!


Afgraven en tuinaarde storten grote achtertuin

12-04-12

De klus is prima uitgevoerd door tuinbedrijf Kwantgarden. Het bedrijf werkt snel, goed en binnen budget. Uiteindelijk is de prijs iets hoger uitgevallen door wijzigingen in de oorspronkelijke opdracht op verzoek van de opdrachtgever.


Bron: werkspot 

 
Copyright © 2023 Kwantgarden. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates