41381165744688791160    Tuinaanleg - Kwantgarden    Tuinaanleg - Kwantgarden

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor een mooie tuin. Wij vinden het daarom van belang dat al onze opdrachtgevers nauw betrokken zijn bij het gehele ontwerpproces. Op deze manier kunt u uw wensen en verlangens aan ons kenbaar maken en zullen wij uw tuinwensen in een creatief, sfeervol en karakteristiek tuinontwerp vertalen, uiteraard in juiste harmonie met de prijs en kwaliteit!

Kennismakingsgesprek
Het werkproces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw huidige tuin en wordt besproken wat uw wensen en eisen zijn voor de toekomstige tuin. Vervolgens zullen wij uw tuin inmeten, zodat we het geheel nauwkeurig in kaart kunnen brengen.

Het ontwerp
Nadat wij uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, kunnen we beginnen met het maken van een eerste (schets)ontwerp, welke in een vervolggesprek met u besproken wordt. In deze fase staat niets nog vast en heeft u de mogelijkheid om aan te geven of het ontwerp eventueel aangepast dient te worden. Nadat het definitieve ontwerp is vastgesteld, maken wij een passende en gedetailleerde offerte. Op deze manier krijgt u een goed inzicht in de totale kosten.

De aanleg
Gaat u akkoord met de offerte, dan kan de aanleg van uw tuin beginnen. In overleg wordt de startdatum en einddatum van de aanleg bepaald. Kwantgarden legt het gehele jaar door tuinen aan, behalve als de vorst in de grond zit. Zodoende hoeft u geen rekening te houden met het tijdstip van de aanleg. Kwantgarden garandeerd dat alle werkzaamheden door vakmensen worden uitgevoerd. Grondverzet, timmerwerk, metselwerk, electra, beregening, we kunnen het allemaal regelen!

 
Copyright © 2023 Kwantgarden. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates